بیانیه دانشگاه هنر

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۶ کد : ۳۲۴۰ اخبار

بیانیه دانشگاه هنر

شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان     که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان

بی شک جز شهادت، گذر از عالم خاک به افلاک زیبنده رادمرد تاریخ معاصر ایران عزیز نبود.

شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به امام عصر(عج)، حضرت امام خامنه ای، خانواده و هم رزمان­شان و تمامی ایرانیان و آزادگان جهان تبریک و تسلیت می­ گوییم.

او در طی عمر شریف خود مظهر دلدادگی و آزادگی و شجاعت و آفریننده حماسه بود و نمادی امروزی از سلحشوران نام آور تاریخ ، روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

ما دانشگاهیان دانشگاه هنر با دلی پر از اندوه فقدان آن دلاور و مدافع امنیت را به سوگ نشسته و اطمینان داریم که دست منتقم حضرت باریتعالی، خیانت شیاطین را که خون وی را مظلومانه و ناجوانمرادنه در سرزمین عراق بر زمین ریختند، بی­ پاسخ نخواهد گذاشت. راه او و مرام او سرلوحه حرکت ما تا رسیدن به اهداف عالیه انقلاب اسلامی و شهیدان راه حق خواهد بود.

به همین مناسبت دانشگاه هنر در روز دوشنبه ۱۶ دیماه تعطیل است تا با حضور پرشور در مراسم تشییع آن شهید، نام و یادش را گرامی داریم.

ان للمتقین مفازا

اعضای هیات علمی،کارکنان و دانشجویان دانشگاه هنر