نشست معارفه اعضای جدید شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه هنر برگزار شد

۱۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۸ کد : ۳۲۴۹ رویدادها

نشست معارفه اعضای جدید شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه هنر صبح روز چهارشنبه هجدهم دیماه جاری برگزار شد. در این نشست دکتر سلطانی رئیس دانشگاه، دکتر زمانی فرد معاون دانشجویی، علی سلیمانی مدیر امور دانشجویی و اعضای جدید شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه هنر حضور داشتند.

دکتر سلطانی در این نشست ضمن تبریک به دانشجویان منتخب و تسلیت به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، اظهار امیدواری کردند همه ما بتوانیم راه این شهید بزرگ و یارانش را ادامه دهیم.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفکر خلاق و هنرمندانه دانشجویان افزود: آنچه مسلم است، نوع نگاه جوان و پرشور شما دانشجویان در مجموعه شورای صنفی و ایجاد یک رابط هوشمند بین مسئولان دانشگاه و دانشجویان می تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه تأثیرگذار باشد و به سیاستگذاری های بهتر کمک کند.

دکتر سلطانی همچنین از تلاشها و زحمات اعضای پیشین شورای صنفی دانشجویان تشکر کرد.

در ادامه این نشست اعضای جدید شورای صنفی رفاهی دانشجویان به ارائه دیدگاهها، نظرات و همچنین پیشنهادات و برنامه های خود پرداختند.

بر طبق آرای انتخابات شورای صنفی رفاهی اعضای جدید این شورا عبارتند از:

اعضای اصلی: ایمان رحمانی(ارشد سینما)، حسن شعبانی(ارشد فرش)، سید مهدی صابری(کارشناسی بازیگری)، شیرین جاودانی(کارشناسی طراحی صحنه)، محمد امین واشقانی(ارشد برنامه ریزی شهری)، ارغوان اسماعیلی(کارشناسی مجسمه سازی)، سید امیر هاشمی فر(کارشناسی طراحی صنعتی)، مهسا کریمی(موسیقی جهانی)، یاسمن رزاقیان(مجسمه سازی)

اعضای علی البدل: محدثه زمانی(کارشناسی طراحی صنعتی)، رضا میرزا علیلو(ارشد برنامه ریزی شهری)، محمد فلاح(کارشناسی ارتباط تصویری).