بیانیه دانشگاه هنر

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۲۵۸ اخبار

بسم الله الرحمن الرحیم

الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

آیه 156 سوره بقره

آنانی که از آسمان به سوی ابدیت پرواز کردند، عزیزانی بودند که در سحرگاه چهارشنبه شهادت نصیب شان شد و قلب یک ایران در اندوهی جانفرسا فرو رفت.

اندوهی که پس از اندوهی به قلب ایران نشست و چشمانی که در انتظار عزیزان شان بودند، غرق خون و اشک شد.

ما دانشگاهیان دانشگاه هنر این ضایعه اسف بار را به تمامی بازماندگان تسلیت عرض می­ کنیم و اعلام می کنیم که در غم این حادثه­ ی نا باورانه، شریک و همراه هر چشم انتظاری هستیم که آن صبحگاه فجر در برابرش به سیاهی گرائید.

و از مقامات و مسئولان نظامی درخواست می ­کنیم که ضمن رسیدگی کامل به عامل یا عوامل این حادثه ناگوار با مسببین آن برخورد قانونی نموده و ملت شریف ایران را در جریان مستقیم قرار دهند تا التیامی باشد بر قلب های شکسته و چشمان اشک بار بازماندگان و مردم ماتم زده.

لذا از پیشگاه الهی برای شهدا علو درجات و برای پدران، مادران، همسران، فرزندان، برادران، خواهران و دوستان مصیبت زده صبر و آرامش مسئلت داریم.

خداوند در این اندوه قلب­هایمان را آرام، مصائب را از این سرزمین دور داشته و ایران اسلامی را از شرّ خصم محافظت فرماید. انشاا...

اعضاء هیأت علمی

دانشجویان و کارکنان