گردهمایی دانش آموختگان دهه شصت دانشگاه هنر برگزار می شود

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۶ کد : ۳۲۷۵ اخبار

دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاه هنر در سالهای شصت تا هفتاد در حرکتی خودجوش از ساعت 14 روز پنجشنبه سوم بهمن 98 در تالار فارابی دانشگاه هنر گرد هم می آیند. یکی از اهداف این گردهمایی ایجاد صندوق خیرین دانشگاه هنر است.

در این گردهمایی استادان پیشکسوت دانشگاه هنر از جمله استاد مهدی حسینی، استاد غلامعلی حاتم، استاد شیرین بزرگمهر، استاد حمید دهقانپور، استاد سید حسن شهرستانی، استاد حاتم عسگری، استاد شریف لطفی، استاد جلال الدین سلطان کاشفی، استاد محمدتقی آشوری، استاد همایون سلیمی، استاد محمدرضا دادگر، استاد پروین طاعی، استاد فهیمه پهلوان، استاد سید جواد سلیمی، استاد مینا وثوقی نوری، استاد نظام الدین نوری، استاد سید اسماعیل مهاجرانی، استاد فرشید ملکی، استاد لی لا ثمری، استاد سید مصطفی اوجی، استاد سروژا آواکیان، استاد فرشته عارف نیا، استاد عبدالرحیم عسگری، آقای هوشنگ قوانلو قاجارو... حضور دارند.