نشست اساتید و دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه هنر برگزار شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۱ کد : ۳۲۸۷ اخبار

نشست اساتید و دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه هنر در رشته های مختلف روز پنجشنبه سوم بهمن 98 در تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی در این نشست استادان و دانش آموختگان دهه ی شصت دانشگاه هنر در حرکتی خودجوش گرد هم آمدند. در این نشست دکتر سلطانی رییس دانشگاه هنر که خود دانش آموخته ی همان سالهای دانشگاه هنر (پردیس اصفهان) هستند، ضمن ابراز خرسندی از این رویداد با اشاره به حوادث تلخ و ناگوار روزهای اخیر که باعث اندوه همه ی هم میهنان شده بود، گردهمایی هایی از این دست را امید بخش دانسته و از همت وپیگیری دست اندرکاران این گردهمایی خصوصا آقای خوارزمی قدردانی کردند. ایشان در ادامه ی صحبتهایشان گفتند که مراسمی از این دست باید به طور مستمر و سالیانه انجام شود تا دوستانی که در این جمع نیستند نیز به ما بپیوندند. دکتر سلطانی با اشاره به هدف اصلی این گردهمایی که ایجاد بنیاد حامیان دانشگاه هنر است از تمام عزیزان خواستند که با همت بالای خود در کنار هم این امر را تا حصول نتیجه دنبال کنند. ایشان در پایان صحبتهایشان قطعه ای از سروده های خویش را تقدیم حاضرین کردند.

آقای خوارزمی از دیگر دانش آموختگان دهه 60 و یکی از بانیان برگزاری این مراسم نیز طی سخنانی گفت: امروز یکبار دیگر از پس سالها با اساتید، بزرگان و عزیزانی که در بهترین سالهای عمرمان در کنار آنها بوده ایم گردهم آمده ایم تا با خضوع در حضور استادان و کارکنان خدوم دانشگاه تا کمر خم شویم و قدردان زحماتشان باشیم. گردهم آمده ایم تا ثمره تلاشهایشان را ببینند و دلشان گرم باشد که دست پرورده هایشان امروز هر یک از هنرمندان و اساتید بنام این مرز و بوم هستند. به همت عالی دوستان و دانش آموختگان دانشگاه وجوهی در این مراسم جمع آوری شد که انشالله با آن، سنگ بنای تشکیلاتی شکل خواهد گرفت که با نیت خیرخواهانه به رفع مشکلات دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه هنر خواهد پرداخت؛ تا جوانان این مرز و بوم علاوه بر حمایت های معنوی از حمایت های مادی نهاد دانشگاه نیز برخوردار باشند.

در ادامه این نشست دکتر غلامعلی حاتم از استادان پیشکوست دانشگاه هنر ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این گردهمایی و حضور در جمع دوستان قدیمی و دانشجویان گفت: از سال 1340 تا کنون مشغول تدریس هستم و در این سالها تمامی دانشجویانم را مانند فرزند خود دانسته و همه آنها را دوست داشته ام.  بعد از انقلاب فرهنگی و بازگشایی دوباره ی دانشگاهها اساتید هنر، از کارگاههای وزارت فرهنگ برای آموزش به دانشگاه هنر می آمدند اما امروز دانش آموخته های دانشگاه هنر در دانشگاهها و سازمانها، دارای مشاغل و سمت های مهمی هستند.

ایشان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه زندگی من با دانشجویانم درآمیخته، افزود: همچنان خود را معلم می دانم و همچنان مشغول آموزش هنرم. با اینکه باستانشناس بودم اما بیشتر عمرم را در دانشگاه هنر گذراندم. دانشگاه هنر منزل من است. به همه ی شما احترام می گذارم و تازه فهمیدم که دکتر سلطانی علاوه بر هنر نقاشی به هنر شاعری نیز آراسته است.

در ادامه ی برنامه، قطعه آوازی توسط استاد حاتم عسگری اجرا شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

اجرای قطعاتی از تکنوازی سنتور در دستگاه ماهور توسط دکتر آزاده فر معاون پژوهشی دانشگاه هنر _که ایشان نیز از دانش آموختگان دهه 60 دانشگاه هنر هستند_ از برنامه های دیگر این مراسم بود.

همچنین در این مراسم نماهنگی از استادان و دانش آموختگان متوفی دانشگاه هنر که توسط خانم مهشید فریدفر تهیه شده بود، پخش شد.

تور بازدید از ساختمان دانشکده هنرهای کاربردی(هنرهای تزئینی سابق) توسط حاضران، از دیگر برنامه های این مراسم بود.

از بخش های دیگر این مراسم، خاطره گویی اساتید و دانشجویان از سالهای دهه 60 دانشگاه هنر بود.

همچنین دانش آموختگان دانشگاه هنر که در خارج از کشور به فعالیت می پردازند از فعالیت های هنری و کاری خود کلیپی تهیه و ارسال کردند تا بدینوسیله در جمع دوستان و استادان خود حاضر باشند.

در پایان این مراسم لوح یادبودی به همه ی حاضران در این مراسم اهدا شد.