«بی‌تو» اثری از امیرحسین رئوفی، دانش‌آموختهٔ ممتاز و مدرّس دانشکدهٔ موسیقیِ دانشگاه هنر تهران منتشر شد

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۱ کد : ۳۳۴۰ اخبار

طرح آوازیِ «بی‌تو» به نوازندگیِ سنتورِ امیرحسین رئوفی و آواز محمود صالحی منتشر شد و در دسترس مخاطبین قرار گرفت. «بی‌تو» طرحی آوازی از امیرحسین رئوفی در گوشهٔ «بیداد» است که برخلاف شیوهٔ معمول سازوآواز در موسیقیِ ایرانی، بر پایهٔ بداهه‌نوازیِ صرف نبوده و از طراحیِ کاملِ پیش از اجرا و همچنین در لحظاتی، از همزمانی در اجرای ساز‌و‌آواز بهره برده‌است.
شعر «بی‌تو» از استاد سخن سعدی است که با خط ابداعیِ «آئینه» به خوشنویسیِ دکتر احسان رونق و همچنین با تدوین و جلوه‌های بصریِ نرگس مظاهری (کارشناس سینما) مزیّن گشته‌است.
این اثر به صورت زنده در کنسرت تالار رودکی تهران در دی‌ماه سال ۱۳۹۵ اجرا و ضبط شده‌است.
شایان‌ذکر است پیش‌تر، از امیرحسین رئوفی پنج اثر تصویری با نام‌های «شورِ پرواز»، «یاد»، «بداهه‌نوازیِ ابوعطا»، «چشم‌هایش» و «هورآسای» از طریق رسانه‌های معتبر موسیقی منتشر شده و در دسترس عموم قرار گرفته است که همگی، منتخبی از کنسرت‌های این هنرمند بوده‌است.

امیرحسین رئوفی دانش‌آموختهٔ ممتاز مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد نوازندگیِ موسیقی ایرانی از دانشکدهٔ موسیقی است که در هر دو مقطع موفّق به احراز رتبهٔ اوّل شده است.
.
وی هم‌اکنون مدرّس دانشکدهٔ موسیقی و عضو هیئت اجراییِ انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه هنر و مسئول کمیتهٔ تخصّصیِ موسیقیِ این انجمن است.
.
«بی‌تو» را با مجوّز رسمیِ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانید از سایت دانشگاه هنر و سایر رسانه‌های معتبر موسیقی مشاهده و دانلود نمایید.

لینک دانلود فایل