فراخوان تشکیل انجمن دانش آموختگان دانشگاه هنر

۰۸ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۴:۲۱ کد : ۳۳۵ رویدادها
فراخوان تشکیل انجمن دانش آموختگان دانشگاه هنر

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر در نظر دارد، پس از یازده سال از فعالیت آخرین انجمن دانش آموختگان دانشگاه هنر، انتخابات این انجمن را در تاریخ ۹۵/۱/۲۶  از ساعت ۱۶ تا  ۲۱  در محل پردیس باغ ملی برگزار نماید . از تمامی دانش آموختگان دانشگاه هنر دعوت می شود در این انتخابات شرکت نمایند .

شرایط :

۱– تمامی دانش آموختگان دانشگاه هنر می توانند برای عضویت در شورای صنفی انجمن  کاندید شوند.

۲ – تمامی دانش آموختگان دانشگاه هنر که از بدو تاسیس دانشگاه هنر تا کنون فارغ اتحصیل شده اند می توانند به عضویت انجمن در آیند.

۳ – این انجمن  یک نهاد مدنی و صنفی است  که در جهت کمک به ارکان اداری و رسمی دانشگاه هنر می تواند نقش موثری ایفا نماید.

۴ – جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت دانشگاه هنر (www.art.ac.ir) مراجعه نمایید.

نشانی پردیس باغ ملی: تهران، خیابان حافظ، خیابان سرهنگ سخایی، بعد از تقاطع سی تیر، شماره ۵۶، دانشگاه هنر

پست الکترونیکی انجمن ها : art.anjoman@yahoo.com

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر