تجلیل از محمدرضا دادگر در جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر

۰۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۵ کد : ۳۳۶ رویدادها
تجلیل از محمدرضا دادگر در جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر

آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با تجلیل از مفاخر هنرهای تجسمی کشور، عصر روز شنبه ۸ اسفندماه، در تالار وحدت تهران برگزار شد. در این مراسم محمدرضا دادگر عضو هیأت علمی گروه گرافیک دانشگاه هنر به عنوان یکی از مفاخر هنرهای تجسمی کشور تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر اهدای جوایز به برگزیدگان و همچنین تجلیل از دیگر مفاخر هنرهای تجسمی ایران، آقایان داور برقی نمینی (مجسمه ساز)، فخرالدین فخرالدینی (عکاس)، نصرالله افجه ای(خوشنویس)، بهمن رضایی(کاریکاتوریست)، مصطفی اسداللهی(گرافیست)، ناصر پلنگی(نقاش)، استاد محمود فرشچیان(نگارگر) و خانم لیلیت تریان (مجسمه ساز)  از دیگر بخش های این مراسم بود.

هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر از ۹ بهمن آغاز شده و بخش نمایشگاهی آن تا ۱۷ اسفند ادامه دارد.