عقد تفاهم‌نامه همکاری علمی مشترک میان دانشکده معماریِ دانشگاه فلورانس و دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰ کد : ۳۳۶۰ اخبار

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر تفاهم نامه همکاری دوجانبه با دانشکده معماریِ دانشگاه فلورانس در حوزه‌های طراحی شهری، برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای، برنامه‌ریزی محیطی، برنامه‌ریزی منظر، معماری و حفاظت و مرمت منعقد نمود. این تفاهم نامه همکاری علمی مشترک، با تلاش دکتر امیر شکیبامنش (به عنوان نماینده دانشگاه هنر) و پروفسور رافائل پالوشا (به نمایندگی از دانشگاه فلورانس) تنظیم و پس از پیگیری دفتر روابط بین الملل دانشگاه هنر و مکاتبات لازم، به امضای رؤسای هر دو دانشگاه رسید. تفاهم‌نامه مذکور با هدف توسعه مراودات علمی بین المللی و به منظور معرفی هرچه بیش‌تر توان‌مندی‌های موجود آموزشی دانشگاه با اعتبار سه ساله منعقد گردیده است.

لازم به ذکر است دانشگاه فلورانس با قدمتی 700 ساله به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین مراکز آموزش آکادمیک جهان به شمار آمده و در حال حاضر با 12 دانشکده و در حدود 60 هزار دانشجو مشغول فعالیت می‌باشد.

به موجب این تفاهم‌نامه امکان جابجایی مدرسین، پژوهشگران و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (در چارچوب ضوابط هر دو دانشگاه)، برگزاری سمینار، کنفرانس و سخنرانی‌های مشترک با هدف انتقال تجربیات علمی، آموزشی و حرفه‌ای در کنار سایر فعالیت‌های پژوهشی مشترک ممکن خواهد گردید.

متن کامل تفاهم نامه منعقده در لینک زیر قابل مشاهده است.

کلیک کنید