اطلاعیه کمیته مدیریت بحران بیماری کرونا

۰۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۴ کد : ۳۳۸۱ رویدادها

جلسه ی فوق العاده کمیته مذکور با حضور مسؤلین دانشگاه در تاریخ 2/12/98 ساعت 30/13 در دفتر ریاست برگزار و موارد مطروحه ذیل به تصویب رسید:
1.    بررسی و تصمیم گیری در خصوص تعطیلی دانشگاه هنر تابع تصمیمات وزارت عتف خواهد بود.
2.    اقدامات ایمنی بهداشتی مرتبط در خوابگاه ها و فضاهای دانشجویی از طریق نصب مخازن ژل های ضدعفونی کننده در ورودیهای سالن غذاخوری و خوابگاههای دانشجویی در اسرع وقت پیگیری و اجرایی شود.
3.    هرگونه گردهمایی و همایش  در دانشگاه هنر تا اطلاع ثانوی ملغی اعلام می شود.
4.    هماهنگی های لازم برای توزیع غذای دانشجویی از طریق ظروف یکبار مصرف در وعده های غذایی ناهار
5.    جلوگیری از ورود افراد غیر دانشجو به عنوان میهمان در خوابگاه ها (البته با اطلاع رسانی به دانشجویان و ذکر دلایل)
6.    حذف انگشت زدن کارکنان در دستگاه های کارتخوان حضور و غیاب برای شرایط فعلی و ثبت موضوع فوق توسط همکاران انتظامات.
7.    جلوگیری از ورود افراد به آبدارخانه ها به دلیل رعایت مسائل بهداشتی، پرسنل همگی از لیوان شخصی خود برای نوشیدن چای استفاده کنند، عدم استفاده از اسکاچ مشترک برای شستن ظروف
8.    توصیه به دانشجویان در رعایت فاصله هنگام نشستن در کلاس تا جایی که ظرفیت کلاس اجازه می دهد.
9.    تأکید بر ارایه آموزشهای عمومی به دانشگاهیان در راستای روش های پیش گیری و مقابله با بیماری کرونا.
10.    رعایت بهداشت فردی به ویژه شستشوی مکرر و صحیح دست ها با آب و صابون یا با استفاده از ژل های ضدغفونی کننده.
11.    استفاده از وسایل شخصی نظیر ظروف غذا، قاشق، چنگال، مهر نماز و غیره.
12.    معاونت اداری و مالی از طریق تامین تنخواه لازم برای ملزومات بهداشتی از کلیه اقدامات پیشگیری حمایت لازم را انجام دهد.