فهرست منابع جدید آزمون جامع دکتری مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی اردیبهشت ۹۹

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۰ کد : ۳۴۰۵ اطلاعیه ها

فهرست منابع جدید آزمون جامع دکتری مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی اردیبهشت 99

فهرست منابع آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری مرمت اشیاء فرهنگی، تاریخی به ترتیب زیر بازنگری و مقرر گردید که از اردیبهشت ماه سال 99 آزمون جامع برا این اساس صورت می‌پذیرد.

1. فلسفه موزه : برای قرن بیست و یکم، هیو ه. جنوپز، ترجمه : دکتر کورس سامانیان و مریم الماسی، نشر حکمت ( تا صفحه 336 )
  2. مقدمه‌ای بر روشهای تحقیق کیفی و آمیخته، دکتر عباس بازرگان. نشر دیدار.
  3. Contemporary  Theory of  Conservation: by Salvador Munoz Vinas Elsevier Butter Worth. Heihemann.2005

با ترجمه زیر :

مبانی نظری حفاظت و مرمت در دوران معاصر، سالوادورم. ویناس، ترجمه کورس سامانیان، نشر : سمت

1. Historical  and philosophical Issues in the Conservation of Cultural Heritage ed. By Nicholas Stanley price , M. Kirby Talley Jr.and Alessavdra Melucco, Vaccaro: 1996

با ترجمه زیر :

جستارهای تاریخی، فلسفی در حفاظت از میراث فرهنگی ترجمه: عبدالرسول وطن‌دوست حقیقی، نشر پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ( بجز فصل چهارم و پنجم )

1. علاوه بر منابع یادشده، مباحث مطرح شده توسط استادان در کلاسهای دوره دکتری نیز جزء منابع آزمون می‌باشد.