برپایی غرفه نشریات دانشگاه هنر در نهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور

۱۳ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۴:۲۹ کد : ۳۴۱ رویدادها

جشنواره نشریات دانشجویی نهمین دوره ی کار خود را ساعت ۱۰ صبح سه شنبه یازدهم اسفندماه ۹۴ با هدف ایجاد فضای سالم رقابتی بین نشریات دانشجویی آغاز کرد. در شروع بکار این جشنواره مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آقای دکتر ایرجی کجوری و دکتر سید محسن هاشمی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر حضور داشته و از غرفه ها بازدید به عمل آوردند.
معاونت فرهنگی و اجتماعی به همراه دبیران نشریات دانشجویی و دانشجویان با برپایی غرفه ای تخصصی در این جشنواره به معرفی آثار و نشریه های خود در رشته های مختلف دانشگاه هنر پرداختند. از میان نشریات دانشجویی دانشگاه هنر سه نشریه کامو، ریتون و سرایش کاندیدای بخش رقابتی جشنواره شدند که در پایان کار این جشنواره در تاریخ ۱۳ اسفندماه نشریات برگزیده معرفی و جوایزی اهدا خواهد شد.