موفقیت دانشجویان رشته فرش دانشگاه هنر در دهمین المپیاد کشوری فرش

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۲ کد : ۳۴۲ رویدادها
موفقیت دانشجویان رشته فرش دانشگاه هنر در دهمین المپیاد کشوری فرش

دانشجویان رشته فرش دانشکده کاربردی دانشگاه هنر با کسب مقام اول مرمت ومقام دوم رنگرزی درمجموع، دانشگاه هنر تهران را در رتبه دوم المپیاد کشوری فرش نشاندند.
درالمپیاد علمی مهارتی امسال، آقای احمد خسروی مقام اول گرایش مرمت فرش و آقای روح الامین شاهدی مقام دوم رنگرزی را در بخش دانشجویی کسب نمودند.
شایان ذکر است که این المپیاد علمی و مهارتی که از ۱۱ تا ۱۳ اسفند ۹۴ به مدت سه روز و به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد؛ در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی به انجام رسید که ۸۶ دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور و ۷۴ دانش آموز از هنرستان های کار و دانش ۱۸ استان کشور در گرایش های "مرمت"، "رنگرزی"، "بافت" و "طراحی" فرش دستباف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

این موفقیت ارزشمند را به دانشجویان برگزیده و خانواده دانشگاه هنر تبریک می گوییم.