نشریات دانشجویی دانشگاه هنر در نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور برگزیده شدند

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۱ کد : ۳۴۵ رویدادها
نشریات دانشجویی دانشگاه هنر در نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور برگزیده شدند

سه نشریه دانشجویی کاما، ریتون و سرایش از نشریه های دانشجویی دانشگاه هنر در نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، نشریات کاما در زمینه هنرهای تجسمی مقام دوم و ریتون در زمینه مرمت ومطالعه موزه مقام سوم را کسب کردند و نشریه سرایش در زمینه موسیقی شایسته تقدیر شناخته شد.
بنابراین گزارش این نشریات در مراسم پایانی این دوره از جشنواره که در روز پنج شنبه سیزدهم اسفندماه جاری در مصلای دانشگاه تهران برگزار شد، معرفی و جوایزی به دست اندرکاران آنها اهدا شد.
نهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی از صبح روز سه شنبه یازدهم اسفندماه ۹۴ با هدف ایجاد فضای سالم رقابتی بین نشریات دانشجویی در مصلای دانشگاه تهران آغاز به کار کرد و در روز پنج شنبه سیزدهم اسفند با اعلام برگزیدگان و اهدای جوایز به کار خود پایان داد.

گفتنی است در دانشگاه هنر ۱۶ نشریه دانشجویی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد، ۱۲ نشریه فعال دانشجویی در این دوره از جشنواره حضور داشتند.

عکس های فرهاد معماری، کارشناس روابط عمومی از دومین روز نمایشگاه را در زیر می بینید.