اطلاعیه شماره ۴ دانشگاه هنر در ارتباط با فعالیت های آموزشی مجازی دانشجویان گرامی در ایام نوروز

۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۰:۱۹ کد : ۳۴۵۰

ضمن عرض تبریک بابت فرارسیدن سال جدید و آرزوی سالی توام با سلامتی، پویایی و موفقیت، به اطلاع جمیع دانشجویان دانشگاه هنر (دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس بین المللی فارابی) می رساند، سامانه آموزش مجازی دانشگاه هنر به نشانی lms.art.ac.ir در ایام تعطیلات نوروز ۹۹ فعال خواهد بود. هریک از دانشجویان گرامی با استفاده از نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (کدملی بدون صفر) وارد سامانه شوند و نسبت به حضور در مباحث درسی مجازی که مطابق با واحدهای انتخابی نیمسال جاری و وفق هماهنگی با استاد محترم درس در این ایام دارای برنامه می باشند، اقدام نمایند. دانشجویان گرامی پس از ورود به صفحه آموزش های مجازی نسبت به مطالعه فایل های راهنمای استفاده از سامانه اقدام نمایند. ضمنا دروس گروه معارف اسلامی کماکان بر اساس روال قبلی در سامانه آموزش مجازی نهاد ec.Nahad.Ir انجام می شود.

معاونت آموزشی دانشگاه هنر

ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه هنر