اطلاعیه شماره ۶ در خصوص آموزش مجازی در پایان فروردین‌ماه ۱۳۹۹ دانشگاه هنر

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۱ کد : ۳۴۸۳ اطلاعیه ها

با سلام و احترام خدمت اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز و قدردانی از زحمات و مشارکت‌های ارزنده جمیع ایشان

ضمن آرزوی سلامتی، بهروزی و سربلندی برای خانواده دانشگاه هنر از درگاه خداوند متعال، بدینوسیله گزارشی در خصوص آموزش مجازی در پایان فروردین‌ ماه 1399 در این دانشگاه را به استحضار می‌رساند:

از هفته دوم اسفند ماه 98 با تلاش بی‌وقفه همکاران حوزه آموزش مجازی متشکل از مدیران و کارشناسان معاونت آموزشی دانشگاه و همچنین مرکز فناوری اطلاعات، تلاش شد زیرساخت‌های لازم برای فعال‌سازی آموزش مجازی و تداوم آموزش و پژوهش در نیمسال دوم 99-98، علی‌رغم بحران ناخواسته ناشی از شیوع کرونا، تأمین گردد. الحمدلله هم اکنون به اتکای همیاری و زحمات مضاعف اساتید و مشارکت دانشجویان این دانشگاه در پایان فرودین‌ماه شاهد بیش از 1500 فعالیت آموزشی از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه در بازه زمانی ۹۹/۱/۲۳ لغایت ۹۹/۱/۳۰ در مدت یک هفته بوده‌ایم؛ همچنین در هفته چهارم فروردین‌ماه تا کنون، بالغ بر 150 جلسه کلاس آنلاین از طریق این سامانه تشکیل شده و مباحث درسی با رویکرد آموزش و یادگیری مدنظر قرار گرفته‌اند. علاوه بر آمار مذکور، حجم مشابهی از فعالیت‌های آموزشی نیز به سایر روش‌های مجازی مکمل در هفته چهارم فروردین‌ماه به انجام رسیده است. قطعاً با توجه به افزایش آشنایی اساتید و دانشجویان محترم نسبت به فرایندهای آموزش مجازی، انتظار رشد روزافزون این آمار در هفته‌های آتی دور از انتظار نخواهد بود. لذا بدینوسیله ضمن قدردانی از اساتید و دانشجویان عزیز که با صبوری و تلاش صادقانه در تداوم فرایندهای آموزشی مشارکت نموده‌اند، از عزیزان پشتیبانی کننده آموزش مجازی دانشگاه نیز صمیمانه سپاسگزاری می‌شود. امید است در راستای اهداف آموزشی دانشگاه و در قالب شیوه نامه مصوب، در مقابل بحران کرونا از پای ننشسته و با امیدواری و کوشش به اتفاق یکدیگر نسبت به ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه هنر در نیمسال جاری بکوشیم.

معاونت آموزشی دانشگاه هنر

۹۹/۱/۳۱