اطلاعیه شماره ۷ معاونت آموزشی دانشگاه هنر، ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد که در مرحله ارائه پروپوزال پایان نامه قرار دارند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۳ کد : ۳۵۲۰ اطلاعیه ها

معاونت آموزشی دانشگاه هنر، با توجه به شرایط پش آمده ناشی از شیوع کرونا و به منظور مساعدت با دانشجویان کارشناسی ارشد که در مرحله ارائه پروپوزال پایان نامه خود قرار دارند، فرصت تصویب کاربرگ های مربوطه (پروپوزال) را تا شهریور ۹۹ تمدید نمود. بر این اساس توصیه می شود نگارش پروپوزال ها توسط دانشجویان عزیز حداکثر تا پایان تیرماه ۹۹ به انجام برسد و به گروه های آموزشی تحویل گردد به نحوی که فرصت کافی جهت طی فرایند بررسی، رفع نقص احتمالی و تصویب پروپوزال ها در گروه های آموزشی تا پیش از ثبت نام های نیمسال آتی در شهریور ۹۹ وجود داشته باشد.
دانشجویان گرامی توجه داشته باشند که تصویب موضوع در این نیمسال (تا شهریور ۹۹) در شرایطی می تواند صورت پذیرد که دانشجوی نیمسال جاری باشند و تقاضای حذف نیمسال نداشته باشند. به بیان دیگر، از آن جهت که تصویب پروپوزال پایان نامه دانشجویانی که متقاضی حذف ترم باشند در نیمسال جاری امکان پذیر نخواهد بود (تاریخ تصویب پروپوزال بایستی در نیمسال اشتغال به تحصیل دانشجو صورت پذیرد) و در آن صورت، عملاً به اولین زمان ممکن (پاییز ۹۹) موکول خواهد شد، در این حالت با توجه به الزام رعایت فاصله ۱۴ هفته ای بین تاریخ تصویب پروپوزال و دفاعیه، امکان دانش آموختگی این دانشجویان در نیمسال بعد میسر نخواهد بود و تبعات خاص خود را به دنبال خواهد داشت.
لذا تقاضا دارد دانشجویان عزیز در فرصت نیمسال جاری حداکثر استفاده جهت ارائه پروپوزال پایان نامه های خود را لحاظ نموده و نسبت به طی مراحل نگارش پروپوزال تا تیرماه ۹۹ و تصویب آن حداکثر تا شهریور ۹۹ اقدام نمایند به نحوی که ان شاءالله قادر به برگزاری جلسه دفاعیه در نیمسال آتی و دانش آموختگی در پاییز یا زمستان ۹۹ باشند.

با آرزوی توفیق برای جمیع دانشجویان گرامی.
معاونت آموزشی دانشگاه هنر
اردیبهشت ۹۹