اطلاعیه شماره ۸ دانشگاه هنر (در خصوص سنوات مازاد دانشجویان)

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۶ کد : ۳۵۲۸

اطلاعیه شماره ۸ دانشگاه هنر در ارتباط با دانشجویانی که سنوات معمول آنان به اتمام رسیده است و تقاضای سنوات مازاد را از کمیسیون موارد خاص داشته یا دارند:

به اطلاع این دسته از دانشجویان می رساند کمیسیون موارد خاص دانشگاه هنر با توجه به شرایط ویژه کشور از لحاظ شیوع بیماری کرونا و به استناد دستورالعمل ابلاغی مورخ ۱۰/‏۰۱/‏۱۳۹۹ معاونت آموزشی وزارت عتف و شیوه نامه‏ مصوب شورای آموزشی دانشگاه هنر مورخ ۱۳۹۹/01/۱۸ در راستای مساعدت با دانشجویان این دانشگاه، مصوب نمود هزینه مربوط به جریمه سنوات مازاد تحصیلی دانشجویان در نیمسال دوم 99-98 از ایشان دریافت نگردد. آرا صادره قبلی مرتبط با این نیمسال نیز به استناد همین مصوبه اصلاح می شود. لذا دانشجویانی که فرم سنوات مازاد خود را به آموزش دانشکده ها داده اند میتوانند از سنوات بدون جریمه این نیمسال استفاده کنند و چنانچه تاکنون درخواست سنوات مازاد را نداده اند، این امکان از طریق سامانه گلستان فراهم و اطلاع رسانی می شود. لازم به ذکر است برای جمیع دانشجویان دانشگاه هنر، اعم دانشجویانی که قبلاً مجوز سنوات ادامه تحصیل در نیمسال جاری برای ایشان صادر شده بوده و یا دانشجویانی که پیش از این برای ایشان، مجوز سنوات تحصیل در نیمسال جاری صادر نشده بوده؛ مجوز تحصیل در نیمسال جاری بدون هیچ گونه جریمه سنوات مازاد در نظر گرفته شد و به ایشان به عنوان دانشجوی نیمسال جاری فرصت داده می شود نسبت به طی مراتب دانش آموختگی و برگزاری جلسه های دفاعیه خود حداکثر تا شهریورماه ۹۹ اقدام نمایند. این تسهیلات ویژه صرفاً برای نیمسال جاری در نظر گرفته شده است، لذا دانشجویانی را شامل می شود که در نیمسال جاری، اشتغال به تحصیل داشته باشند. براین اساس به دانشجویانی که به دلیل عدم اطلاع از این مصوبه تقاضای حذف ترم را از طریق سامانه گلستان درخواست نموده باشند، فرصت داده می شود که از طریق تماس با کارشناسان آموزش دانشکده ذیربط نسبت به لغو درخواست مربوطه در صورت تمایل حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه ۹۹ اقدام نمایند. یادآور می گردد از دانشجویانی که در نیمسال جاری اشتغال به تحصیل داشته باشند و به هر دلیل موفق به دانش آموختگی تا شهریور ۹۹ نیز نشوند، جریمه ای بابت سنوات تحصیل مازاد در این نیمسال اخذ نخواهد شد؛ لیکن توصیه می شود دانشجویان واجد شرایط حداکثر تلاش خود را جهت طی مطلوب مراتب دانش آموختگی تا شهریور ۹۹ لحاظ نمایند.

با آرزوی توفیق برای جمیع دانشجویان گرامی