شماره جدید خبرنامه آموزش عالی ویژه مقابله با ویروس کرونا

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۵۳۲ رویدادها

به منظور معرفی، تشریح و تبیین دقیق تر و مطلوب تر دستاوردهای آموزش عالی کشور، شماره جدید "خبرنامه آموزش عالی" ویژه نامه مقابله با ویروس کرونا تهیه و تدوین شده است. این شماره شامل آخرین اخبار و اطلاعات و پژوهش های محققان دانشگاهی در سراسر کشور در خصوص شناسایی، مقابله و درمان بیماری کووید 19 است.

مهم‌ترین مطالب این شماره خبرنامه شامل پرونده ویژه با موضوع‌های «پلاسما درمانی با پلاسمای افراد بهبود یافته» و «اهمیت انجام آزمایش‌های سرولوژیک کووید -۱۹» ، گزارش ویژه «جایگزینی آموزش الکترونیکی به جای آموزش حضوری»، با گفتارها و نوشته‌هایی از دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دستاوردهای دانشگاه‌ها، پار‌ک‌های علم و فناوری و پژوهشگاه‌های کشور در راستای مقابله با ویروس کرونا با هماهنگی و مدیریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد.

روی جلد

صفحات 1 تا 13