اطلاعیه شماره یک امور خوابگاهها در خصوص تخلیه وسایل دانشجویان از اتاق ها در خوابگاه های ملکی و استیجاری

۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۳ کد : ۳۵۸۵ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز خوابگاهی می ­رساند باعنایت به اطلاعیه شماره 9 معاونت محترم آموزشی دانشگاه و اسناد بالادستی وزارت عتف مبنی بر برگزاری آزمون­ های پایان نیمسال دوم به صورت غیر حضوری(مجازی) در تمامی مقاطع و با توجه به لزوم انجام تعمیرات سالانه خوابگاه­ ها در بخش ­های ساختمانی، تاسیساتی و آماده سازی برای بهره­ مندی مجدد، شایسته است کلیه دانشجویان با هماهنگی با مسئولین محترم خوابگاه ­ها (قریب، رهساز، هادیان، فولادی راد، قهاری، آرسیتا و ستاره) برای جمع آوری و تخلیه وسایل شخصی خود با خوابگاه مربوطه همکاری لازم را به عمل آورند. ضمناً توجه به موارد ذیل برای مراجعه به خوابگاه ضروری می ­باشد:

1-به منظور برنامه ریزی و رعایت دستورالعمل­ ها و کنترل فاصله اجتماعی هرگونه مراجعه به خوابگاه نیازمند هماهنگی با مسئولین محترم  خوابگاه می ­باشد. در این خصوص مقرر شد مسئولین هر خوابگاه با تماس با دانشجوی ساکن هر خوابگاه روز مراجعه دانشجویان را تعیین نمایند.

2-زمان اجرای تخلیه خوابگاه ­ها از روز شنبه 1399/3/31 تا پایان وقت اداری روز شنبه 1399/4/21 تعیین می­شود. (روزهای مراجعه دانشجویان شنبه تا چهارشنبه روزهای کاری خواهد بود.)

3-از آنجا که همکاری با خوابگاه ­های آرسیتا و ستاره در تاریخ 1399/4/21 خاتمه یافته و به هیچ وجه امکان تمدید اجاره این خوابگاه ­ها برای دانشگاه در سال جاری تحصیلی امکان­ پذیر نمی­ باشد، لذا دانشجویان گرامی خوابگاه ­های مذکور در زمان تعیین شده از سوی مسئولین هر خوابگاه برای جمع­ آوری وسایل خود مراجعه نمایند. ضمنا دانشجویان روزانه سنوات مجاز می توانند با هماهنگی دو خوابگاه فوق وسایل جمع آوری و بسته بندی شده ی خود را به خوابگاه قریب منتقل کنند.

4-دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی، (کارشناسی و دکتری ترم 8 و ارشد ترم 4 ) که در پایان نیمسال دوم 99-98 سنوات رفاهی مجاز ایشان به اتمام می ­رسد مطابق دستوالعمل­ های موجود صندوق رفاه دانشجویان، می­ بایست کلیه وسایل را جمع ­آوری و از خوابگاه خارج نمایند.

5-دانشجویان سنوات اضافی و نوبت دوم و پردیس در خوابگا ه­های کرج و آرسیتا و ستاره می­ باید نسبت به  جمع ­آوری و خارج نمودن وسایل خود از خوابگاه اقدام نمایند.

در خاتمه از شکیبایی و صبوری شما دانشجویان گرامی سپاسگزاریم.

امور خوابگاهها

1399/3/25