ارتقای دانشگاه هنر در رتبه بندی (ISC)

۰۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۶۹۴ رویدادها

"پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به عنوان مرکز علم سنجی و اطلاع­ رسانی علمی در حوزه ایران و کشورهای اسلامی رتبه­ بندی دانشگاه­های ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی را بر عهده دارد.

این پایگاه از سال ۱۳۸۹ رتبه­ بندی دانشگاه­ها و موسسات پژوهشی کشور را به صورت سالانه آغاز کرده است. شاخص­های این رتبه­ بندی بر اساس فعالیت­های پژوهشی، آموزشی، وجهه بین المللی، تسهیلات و امکانات و فعالیت­های اجتماعی و اقتصادی می­باشد.

دانشگاه هنر این افتخار را دارد که همه ساله در بخش­های آموزشی و امکاناتی رتبه اول را دارد، خوشبختانه در فعالیت­های پژوهشی نیز دانشگاه در گزارش اخیر این پایگاه با یک رتبه ارتقا به رتبه دوم پژوهشی بین دانشگاه­های هنری کشور نایل آمده است.

ریاست  دانشگاه طی یک مراسم صمیمی با حضور در دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و تشکر از تلاش­های انجام شده در این خصوص چراغ فعالیت­های  پژوهشی را به صورت سمبلیک از قرمز به زرد تغییر دادند و ابراز امیدواری نمودند که در آینده­ای نزدیک دانشگاه هنر به بالاترین رتبه در این زمینه دست یابد."