تبریک رییس دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۵ کد : ۳۶۹۸ رویدادها

همکاران عزیز و ارجمندم

بی تردید تلاشهای صادقانه، متخصصانه و متعهدانه ی کارمندان هر مجموعه ای مهمترین و اساسی ترین عامل موفقیت و رشد آن مجموعه است. آنان که با مسئولیت پذیری، خلاقیت و توانمندی  بستری مناسب برای خدمت به مردم و سرزمین خود فراهم می سازند و در مسیر اعتلاء و رشد سازمان خود می کوشند.  بر خود لازم دانستم ضمن گرامیداشت یاد دو شهید خدمت به میهن اسلامی شهید رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته ی دولت و روز کارمند را به همه ی کارمندان شریف دانشگاه هنرتبریک گفته و از تمام تلاش‌های خالصانه و متعهدانه عزیزان قدردانی نمایم. امیدوارم با توکل به قدرت و مهربانی خداوند این ایام به سلامتی سپری شود و باز هم در کنار هم همچنان با همدلی و پشتکار، در مسیر تعالی ایران عزیز و خدمت شایسته به فرزندان و هنر این سرزمین  و در نهایت جلب رضای خداوند متعال گام برداریم .

سید حسن سلطانی