بازدید پیتر استیونس(طراح خودروی مشهور بریتانیایی) از گروه طراحی صنعتی دانشکده هنرهای کاربردی

۱۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۵ کد : ۳۷۵ رویدادها

پیتر استیونس(طراح مشهور خودروی معاصر) و صاحب طرح های ماندگار برای برندهایی چون مک لارن، جگوار، لوتوس، روور، سوبارو و بسیاری خودروسازان بین المللی دیگر، از گروه طراحی صنعتی دانشکده هنرهای کاربردی بازدید نمود.
وی در این بازدید چند ساعته از کلاس پروژه های تخصصی و کارگاه های گروه طراحی صنعتی بازدید نمود و با اساتید و دانشجویان این رشته در زمینه فعالیت های تخصصی خود و نیز گرایش های معاصر طراحی خودروی دنیا گفتگو نمود.
لازم به توضیح است پروفسور استیونس که سابقه همکاری با چند مرکز معتبر آموزش طراحی صنعتی دنیا را در کارنامه حرفه ای خود داراست، بنا بر دعوت وزارت صنایع و به منظور ارائه سخنرانی و برگزاری چند کارگاه آموزشی در کنفرانس بین المللی خودرو و صنایع وابسته در تهران حضور داشت.
در انتهای این بازدید، وی از حضور در ایران و دانشگاه هنر ابراز خرسندی نمود و در یادداشتی برای دانشجویان رشته طراحی صنعتی دانشگاه هنر، سطح و کیفیت آثارآنان را مطلوب ارزیابی کرده و تحسین نمود و آن ها را به داشتن شوق و علاقه بسیار و سخت کوشی در مسیر حرفه ای خود توصیه نمود.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

After my short visit to the Design department of the University of Art in Tehran, I would like to congratulate all the students on the both the quality of their work and their passion for design. Having a passion for the subject is one of the most important tools available to the young designer. If you work hard and are lucky it will stay with you all your life and that is a blessing!
Peter Stevens – March 5th, 2016