۲۳ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۲ کد : ۳۸۵ اطلاعیه ها

همانگونه که مستحضر هستید دسترسی به پایگاه اطلاعاتی ProQuest از سال گذشته برقرار شده است. بدین سبب برای بهره برداری مفید از این منبع مهم و آشنایی هرچه بیشتر شما بزرگواران با نحوه استفاده از این پایگاه، درصدد آن هستیم تا با همکاری متخصصان آموزشی شرکت رز سیستم در روز سه شنبه، مورخ ۹۵/۲/۷ از ساعت ۱۴الی ۱۶ (به مدت ۲ ساعت)  "کارگاه آموزشی نحوه جستجو در پایگاه اطلاعاتی ProQuest"  را در دانشکده هنرهای کاربردی، پردیس ولیعصر (تالار جان بزرگی) برگزار نمائیم. شایان ذکر است شرکت در این کارگاه هزینه ای ندارد و ثبت نام در تاریخ ۹۵/۲/۶ به اتمام خواهد رسید. همچنین دانشجویان پردیس کرج و دانشکده سینما و تئاتر برای استفاده از اینترنت در حین برگزاری کارگاه لطفاً به بخش انفورماتیک پردیس ولیعصر (آقای مهندس رحیمی) مراجعه نمایند تا نام کاربری و رمز عبور دریافت کنند. متقاضیان برای ثبت نام می توانند مشخصات خود (نام، نام خانوادگی، سمت، آدرس ایمیل و شماره تماس خود) را به آدرس library.department@art.ac.ir ارسال نمایند.

مدیریت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد