بازدید معاون اداری و مالی دانشگاه از پردیس کرج

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۶ کد : ۳۸۵۵ رویدادها

در تاریخ ۹۹/8/۶ و به دعوت جناب آقای دکتر شکیبامنش رئیس محترم مجموعه کرج، جناب آقای دکتر قنبریان معاون محترم اداری مالی دانشگاه با حضور در پردیس کرج، بازدیدی مفصل و دقیق از اقدامات جاری و پروژه‌‎های عمرانی و توسعه‌ای این مجموعه به شرح زیر داشتند:

• بازدید از طرح‌های توسعه‌ای فضای سبز و اقدامات انجام شده؛
  • بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی و دانشکده‌ها؛
  • بازدید از اقدامات عمرانی مجموعه از قبیل احداث مسیرهای دسترسی درون پردیس، محوطه سازی، فاز اول آبیاری قطره ای فضای‌های سبز، ایجاد دو گلخانه، نصب چراغ‌های روشنایی مسیر خوابگاه ها، نصب دوربین های نظارت فیزیکی مجموعه و ...
  • بازدید از استخر مجموعه ورزشی و پیگیری روند اجرای قرارداد زمین چمن و اقدامات صورت گرفته؛
  • بازدید از جاده در حال ساخت ضلع شمالی؛
  • بازدید از دانشکده تجسمی  در حال ساخت (با مساحت 3 هزار متر مربع زیربنا) و روند اجرایی پروژه

در پایان این بازدید با توجه به اهمیت استراتژیک مجموعه کرج به عنوان اصلی‌ترین پردیس دانشگاه هنر و استقرار بخش‌هایی از کلیه واحدهای ستادی دانشگاه (معاونت‌های آموزشی، فرهنگی، دانشجویی، اداری- مالی، پژوهشی و ...) در این مجموعه و نیز لزوم حمایت های بیشتر جهت پیشبرد اهداف کلان دانشگاه در کرج موارد زیر طرح و مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت:

• بازبینی فرایند تخصیص بودجه مجموعه؛
  • ساماندهی چارت سازمانی مجموعه کرج؛
  • مساعدت مالی بیشتر جهت پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای مجموعه بر اساس طرح جامع مصوب.