پیام رئیس دانشگاه هنر به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۳ کد : ۳۹۴۶ رویدادها

به نام خدا

دانشجو، واژه‌ای مقدس و مظهر بالندگی یک جامعه است. دانشجو عطش پایان‌ناپذیر دانستن است .دانشجو به امید ساختن فردایی بهتر برای سرزمین خویش است و 16 آذر1332 گواهی بر این ادعاست . روزی که مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا برای داشتن سرزمینی اسلامی و آزاد در راه استکبارستیزی و سربلندی ایران عزیز به شهادت رسیدند. خدا را شاکریم که امروز جوانان و دانشجویان با ادامه ی راه شهدای آن روز همچنان به ایرانی مقتدر و آزاد می‌اندیشند. بویژه در این مرحله از حیات اجتماعی و چالش‌های بزرگی چون همه‌گیری کووید ۱۹  و تحریم‌های سنگینی که بر میهن عزیزمان تحمیل شده است. بدیهی ست که مسئولیت‌هایمان سنگین تر و بیش از هر زمانی لازم است توجه و مساعی خود را به همدلی و اتحاد و تلاش مجدانه در عرصه  مقاومت و صیانت از هنر متعهد معطوف نماییم.

از این رو به امید آینده و حضور تک‌تک عزیزان در فضای دانشگاه و سرافرازی ایران عزیز، فرا رسیدن این روز را خدمت همه دانشجویان عزیز تبریک گفته و از یگانه بی‌همتا برای تک‌تک شما خوبان سلامتی و سربلندی آرزومندم. از همه شما می‌خواهم با جدیت و پشتکار لحظه‌ای از فراگیری علم و دانستن غافل نشوید و مطمئن باشید آنچه فردای بهتری برایتان خواهد ساخت تلاش‌ها و دانسته‌های امروزتان است.

سیدحسن سلطانی

رئیس دانشگاه هنر