جایزه ی ویژه ی دبیر چهاردهمین جشنواره ی بین المللی «سینما حقیقت» به فارغ التحصیل دانشگاه هنر اعطا شد.

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۱ کد : ۴۰۰۹ رویدادها

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی سینمای مستند ایران «سینماحقیقت» با شناخت برگزیدگان در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی، در این جشنواره پس از پخش کلیپی از نکوداشت زنده یاد خسرو سینایی، زنده یاد حمید سهیلی، زنده‌یاد اکبر عالمی، زنده‌یاد منوچهر طیاب و بزرگداشت مهوش شیخ‌الاسلامی، فرشاد فداییان و کامران شیردل نوبت به اهدای جوایز بخش ملی رسید.

در بخش جوایز ملی «جایزه ی ویژه ی دبیر چهاردهمین جشنواره ی بین المللی سینما حقیقت» به پاس تلاش مجدانه برای ثبت چشم نواز بخشی از فرهنگ سرزمین ایران، برای تولید مستندی فاخر، به مستند «ایستایس» به تهیه کنندگی آقای علیرضا دهقان، فارغ التحصیل دانشگاه هنر اهدا شد.

علیرضا دهقان فارغ التحصیل ارشد سینما از دانشگاه هنر است. وی کار فیلم سازی را در سال 83 با فیلم اینجا خانه ی ماست آغاز نمود. دهقان آثار متعددی در حوزه سینما تولید و برگزیده جشنواره های زیادی از جمله، ساخت 18 فیلم کوتاه، مستند و مجموعه تلویزیونی: مستند من فقط ایدز دارم (1384)، داستانی آرزوی سرد (1386)، مستند نخل درخت (1387-1386)، مستند بوی گردو (1388)، داستانی تالاس (1388)، مستند اوسیا (1395-1394)، مستند بی گدار(1396)، ایساتیس (1398-1397) را در کارنامه ی خود دارد.

از دیگر فعالیت های وی میتوان به حضور در بیش از 200 جشنواره ملی و بین المللی از جمله جشنواره های ترنتون آمریکا، کلکته، سئول، استرالیا اقیانوسیه، استانبول، خانه ی سینما،حقیقت،رشد،فیلم کوتاه تهران، کسب تندیس شایستگی بهترین مستند کوتاه جشن خانه سینما برای فیلم اوسیا، جایزه بهترین کارگردانی بخش بین الملل و بهترین فیلم بخش ملی جشنواره فیلم سبز برای فیلم اوسیا، جایزه بهترین فیلم جشنواره ایندیپندنت امریکا و بهترین فیلم‌مستند جشنواره بین المللی فیلم‌ رشد برای فیلم بی گداراشاره کرد.

دانشگاه هنر این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و آرزوی موفقیت های روز افزون ملی و بین المللی در عرصه ی علم و هنر دارد.