نشست مشترک مجازی بین مسئولان دانشگاه هنر و دانشگاه هرات برگزار شد

۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۰ کد : ۴۰۴۰ رویدادها

به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک مجازی بین مسئولان دانشگاه هنر و دانشگاه هرات به منظور برقراری ارتباطات و توسعه ی تعاملات بین المللی برگزار شد. این نشست به دعوت دانشگاه هنر در روز دوشنبه بیست و نهم دی ماه به صورت مجازی با هدف توسعه ی تعاملات بین المللی و بررسی تفاهم نامه های ممکن جهت همکاری فی مابین دو دانشگاه با حضور آقای دکتر سلطانی رئیس دانشگاه هنر، آقای دکترفایز رئیس دانشگاه هرات، و مسئولان دانشگاه هنر، آقای دکتر آزاده فر معاون پژوهش و فناوری، آقای دکتر رازقی معاون آموزشی، آقای دکتر شیخی رئیس گروه نظارت و ارزیابی و خانم دکتر امیرعلایی، مدیر همکاری های علمی بین المللی، و مسئولان دانشگاه هرات، آقای دکتر ترکی، آقای دکتر رحمانی، خانم دکتر شهیر برگزار شد.

ابتدا دکتر سلطانی، ضمن معرفی تاریخ دانشگاه هنر و روابط بین المللی این دانشگاه در زمینه های علمی و هنری و دستاوردهای دانشگاه در این زمینه، با یادآوری روابط دیرینه ی ایران و افغانستان به عنوان دو کشور همسایه، هم زبان و همدل بر توسعه ی روابط علمی و هنری با هدف توسعه ی تعاملات بین المللی تاکید کرد.

در ادامه دکتر فایز ضمن تایید سخنان رئیس دانشگاه هنر، دو کشور ایران و افغانستان را برادر و هم کیش فرای مرزهای جغرافیایی دانست. فایزهویت های مشترک فرهنگی و تاریخی را میراث مشترک هر دو ملت دانست و ابراز امیدواری کرد دانشگاه هرات بتواند با بزرگترین دانشگاه هنری و فرهنگی ایران وارد تفاهم نامه هایی در جهت تبادل علم، تاریخ و فرهنگ مشترک دو کشور شود.

در این نشست مجازی پس از صحبت های معاونین آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه و معرفی رشته ها، معرفی حوزه های فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه ها، همچنین توانایی های بالقوه و بالفعل دانشگاه ها در ایجاد پل ارتباطی تعاملات بر موارد زیر تاکید شد:

تفاهم نامه های علمی و فرهنگی، راه اندازی دوره های مشترک هنری، برگزاری وبینار مشترک، تبادل استاد و دانشجو، استفاده از منابع تحقیقاتی، مرمت آثار تاریخی، شرکت در همایش ها و ایجاد نمایشگاه های مشترک هنری، چاپ کتاب، تبادل شخصیت های علمی و آکادمیک، ایجاد فرصت های مطالعاتی.

در پایان این نشست دکتر شیخی به عنوان نماینده ی دانشگاه هنر و آقای مشعوف به عنوان نماینده ی دانشگاه هرات جهت پیگیری و تسهیل در روند ایجاد تفاهم نامه ها بین دو دانشگاه انتخاب شدند.