فارغ التحصیل دانشگاه هنر، منتخب «جشنواره ی جهانی هنر مقاومت» شد

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۲ کد : ۴۱۲۶ رویدادها

به گزارش روابط عمومی، «ششمین جشنواره ی هنر مقاومت» با معرفی برگزیدگان در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان پایان یافت. ابتدای این مراسم مسعود نجابتی دبیرکل ششمین جشنواره هنر مقاومت گفت: ما این جشنواره را مثل یک امانت از پیشکسوتان هنر انقلاب دریافت و سعی کردیم حفظش کنیم.

وی افزود: در این جشنواره همان قدر که استکبار ستیز بودیم به بحث فساد داخلی هم پرداختیم. در جشنواره قبلی در آثار برگزیده به بحث آقازاده ها و حقوق های نجومی و اختلاس پرداختیم و مطالبات مردمی را به تصویر کشیدیم. در واقع همان قدر که به شهدای مدافع حرم پرداختیم، به مدافعان سلامت هم توجه داشتیم. به شهدای غواص پرداختیم و شهدای آتش نشان را هم فراموش نکردیم.

در پایان این مراسم هیات داوران در هر رشته به تعدادی از صاحبان آثار هنری لوح تقدیر اهدا و برگزیدگان هر رشته را معرفی کرد. در میان آثار هنری برگزیده در بخش «پرچم و کتیبه» مجید کشاورز میاندشتی، فارغ التحصیل دانشگاه هنر موفق به دریافت جایزه ی هیات داوران شد.

دانشگاه هنر این موفقیت را تبریک گفته و آرزوی موفقیت های روز افزون ملی و بین المللی در عرصه ی علم و هنر دارد.

عکاس: محمد حسن ظریف منش