بازدید معاون فرهنگی زیبا سازی شهرداری تهران از گالری پردیس باغ ملی

۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۳ کد : ۴۱۴۶ رویدادها

به گزارش روابط عمومی روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۱۲/۶ همزمان با میلاد با سعادت حضرت علی (ع)، گالری پردیس باغ ملی به طور رسمی آغاز به کار کرد. دکتر دیو سالار معاون فرهنگی و هنرهای شهری زیبا سازی شهرداری تهران از جمله افرادی بودند که در این مراسم شرکت داشتند. گالری پردیس باغ ملی  به پیشنهاد رییس دانشگاه در محل انبار دفتر فنی و پژوهش در ضلع جنوبی پردیس باغ ملی با همت و تلاش شبانه روزی همکاران دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی، مرمت و بازسازی شده است. هدف از ایجاد این مکان برگزاری نمایشگاههای دوره ای و ایجاد فضایی برای معرفی آثار هنرمندان دانشگاه هنر است. اضافه شدن آلات موسیقی با ارزش تاریخی بالا به این مکان از برنامه های آتی گالری پردیس باغ ملی است. مسولیت فعلی گالری پس از بازسازی و اتمام آن به دانشکده ی هنرهای تجسمی سپرده شده و در حال حاضر آثار اعضای هیات علمی در گروههای مختلف به ویژه نقاشی، عکاسی، تصویرسازی، مجسمه سازی، طراحی پارچه و صنایع دستی جهت بازدید ارایه شده است. این گالری که همزمان با حضور دکتر غلامی در دانشگاه هنر در ۲۵ بهمن افتتاح شده بود از شنبه ۹ اسفند به ظور رسمی آغاز به کار کرد. علاقه مندان جهت بازدید از این آثار می توانند شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۵، تا پایان سال جاری به گالری پردیس باغ ملی مراجعه نمایند.