فراخوان جشنواره بین‌المللی «برف» ترکیه

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۵ کد : ۴۱۹۳ رویدادها

هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه برف در سپتامبر ۲۰۲۱ برگزار می‌شود.

دانشکده ارتباطات دانشگاه  آتاترک با حمایت وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه و سازمان فیلم و امور سینمایی،هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه برف را با موضوع پاندمی کرونا در ارزروم برگزار می‌کند. پروفسور قدیر آتیک معاون دانشکده ارتباطات دانشگاه آتاترک ترکیه و دکتر دریا اوجال استاد دانشگاه آتاترک و دبیر جشنواره فیلم «برف» از فیلم‌سازان و دانشجویان ایرانی برای شرکت در این رویداد سینمایی دعوت به عمل آورده‌اند.

جشنواره فیلم کوتاه برف، در بخش‌های مستند،داستانی،تخیلی،انیمیشن،تبلیغات و بخش جنبی فیلم‌نامه برگزار می‌شود. آخرین مهلت ارسال آثار به هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «برف» ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۱ (۱۹ شهریور ۱۴۰۰) خواهد بود و از ۱۸ تا ۲۰ سپتامبر (۲۷ تا ۲۹ شهریور ۱۴۰۰) آثار رسیده به این رویداد فرهنگی مورد بررسی قرار می‌گیرند.مراسم اعطای جوایز این جشنواره ۶ تا ۱۰ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۵ آذر تا ۱۹ آذر ۱۴۰۰) خواهد بود. طی روزهای برگزاری این جشنواره هم‌چنین کارگاه‌های آموزشی در زمینه بازیگری،کارگردانی،تصویربرداری،طراحی صحنه،تصویربرداری و فیلم‌نامه‌نویسی برگزار می‌شود.