میزبانی پردیس کرج از بزرگترین جشنوارۀ خلاقیت و نوآوری دانش آموزی استان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۷ کد : ۴۲۵ رویدادها
میزبانی پردیس کرج از بزرگترین جشنوارۀ خلاقیت و نوآوری دانش آموزی استان

پردیس بین‌المللی فارابی دانشگاه هنر در روز پنج‌شنبه نهم اردیبهشت‌ماه، میزبان اولین دورۀ مسابقات استانی پژوهش‌سرای دانش آموزی بود. این جشنواره با هدف ارتقاء سطح آموزش‌ها و پژوهش‌های نظری دانش آموزی به طرح‌های خلاقانۀ علمی- هنری و محصولات کاربردی و در محور‌های متنوعی از قبیل رباتیک، ساخت اسباب‌ بازی، عکس برداری علمی و ... برگزار گردید. در این جشنواره بیش از 1000 نفر از دانش آموزان نخبۀ استان در مقاطع مختلف آموزشی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
این برنامه به میزبانی پردیس بین‌المللی فارابی دانشگاه هنر و با رویکرد تعامل هرچه بیشتر میان دانشگاه و سایر نهاد‌ها و ارگان‌های استان و نیز آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان نخبه با فضای آموزش دانشگاه هنر برگزار گردید.
شایان ذکر است در این مراسم استاندار محترم کرج، جناب آقای مهندس طهایی، معاونان و هیأت همراه، مدیر کل آموزش و پرورش استان و برخی دیگر از مسئولین و مدیران استان نیز در مجموعه کرج دانشگاه هنر حضور یافتند.