دیدار رییس دانشکده هنرهای تجسمی با رییس موسسه فرهنگی اکو

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۵ کد : ۴۲۵۳ رویدادها

به گزارش روابط عمومی، هشتم اردیبهشت دکتر سرور بختی رییس موسسه فرهنگی اکو میزبان دکتر مترجم زاده رییس دانشکده ی هنرهای تجسمی بود. در این دیدار، سرور بختی ایجاد همگرایی و همدلی بین مردمان اکو را از جمله اهداف موسسه فرهنگی دانسته و افزود موسسه ی اکو همواره در تلاش بوده تا مردمان منطقه اکو را از طریق فرهنگ و هنر به یکدیگر نزدیک سازد. وی از حضور دانشگاه هنر و دانشکده هنرهای تجسمی در این مجموعه  ابراز خرسندی کرده و از دانشگاه هنر بعنوان یکی از شرکای با اعتماد در این راستا یاد کرد. بختی با توجه به شرایط اپیدمی کرونا در جهان گفت امروز هنر و فرهنگ در امیدبخشی به جامعه باید پیشگام باشد و هنرمندان نقشی عمده و اساسی در این فضای ناامیدی می توانند بازی کنند. ایشان ضمن بیان تجربیات ایران در زمینه آموزش‌های هنری و نیز مرمت و ترمیم آثار هنری و تاریخی خاطرنشان کرد امیدواریم اساتید دانشگاه هنر بتوانند دانش و تجربیات خویش را به سایر هنرمندان و متخصصین کشورهای منطقه اکو نیز انتقال داده و موسسه فرهنگی اکو در این زمینه آماده هرگونه اقدام و هماهنگی می باشد.

رییس دانشکده هنرهای تجسمی نیز ضمن بیان اینکه موسسه فرهنگی اکو از تجربه فراکشوری و منطقه ای ارزشمندی در اجرای برنامه ها و فستیوال‌های هنری و فرهنگی برخوردار است، گفت دانشگاه هنر تهران بعنوان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های هنر در ایران و قطب علمی در زمینه هنر است و تاکنون میزبان دانشجویان بین المللی از کشورهای مختلف اکو بوده است. وی خاطر نشان کرد اقدامات موسسه فرهنگی اکو در راستای همدلی و همگرایی ملت های منطقه بسیار ارزشمند است و این دانشگاه آماده همکاری های هنری و فرهنگی با این نهاد بین‌المللی می باشد. در ادامه دو طرف پیرامون برگزاری فستیوال‌های هنری و برنامه های مشترک در آینده ای نزدیک توافق نمودند.