فارغ التحصیل دانشگاه هنر با عروسک بهترین مستندساز کوتاه بین‌المللی شد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۸ کد : ۴۲۹۵ رویدادها
تعداد بازدید:۴۶۰

مستند عروسک ساخته الهه اسماعیلی از فارغ التحصیلان دوره ی کارشناسی دانشکده ، با دریافت جایزه «بهترین مستند کوتاه بین‌المللی» از بیست و هفتمین جشنواره جهانی مستند «هات داکس» کانادا، واجد شرایط رقابت در بخش مستند کوتاه اسکار در سال ۲۰۲۲ شد.

در بیانیه هیات داوران جشنواره آمده:
«هیات داوران با افتخار جایزه «بهترین مستند کوتاه بین‌المللی» را به عروسک اهدا می‌کند، برای به تصویر کشیدن پرتره‌ای پیچیده و ظریف از یک خانواده که میان سنت و ارزش‌های شخصی خود گرفتار شده‌اند. فیلمساز با نگاه حساس و دقیق خود به ما فیلمی بسیار بسیار غنی از یک تجربه انسانی را به ما ارائه می‌دهد. تجربه‌ای که ممکن است برای یک مخاطب غربی به سادگی قابل قضاوت باشد . ناراحت کننده، دوست داشتنی و گاهی شوک آور، این فیلم هیچکس را بی‌تفاوت رها نخواهند کرد.»

جشنواره «هات داکس» کانادا که بزرگترین و مهمترین جشنواره فیلم مستند در آمریکای شمالی به ‌شمار می‌رود، در بیست و هفتمین دوره‌اش به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه هنر ضمن تبریک به سرکار خانم اسماعیلی ، برای ایشان و تمام دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه ، آرزوی سلامتی و موفقیت دارد.

آخرین ویرایش ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰