مراسم تجلیل از شش استاد تمام هنر در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۸ کد : ۴۳۰ رویدادها
مراسم تجلیل از شش استاد تمام  هنر در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد

مراسم ویژه تجلیل از ۶ استاد تمام رشته هنر به پاس یک عمر تلاش در اعتلای هنر کشور همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و آغاز هفته معلم ۱۲ اردیبهشت ساعت ۱۷ در فرهنگ سرای ارسباران برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از تارنمای فرهنگ سرای ارسباران ، اساتید برجسته هنر ؛ غلامعلی حاتم، مهدی حسینی، محمد حسین حلیمی، غلامرضا اسلامی و محمدخزایی که عمر خود را صرف بالندگی هنر ایرانی کردند و سال ها به تالیف و نشر کتاب های تخصصی هنر گذراندند در این برنامه تجلیل شدند.

همچنین آیین نکوداشت زنده یاد" مهرانگیز مظاهری تهرانی" دراین مراسم به پاس فعالیت های ارزنده این محقق و استاد برجسته تاریخ هنر برگزار شد. وی سال ها به تدریس رشته های تاریخ هنر، هنر اسلامی وصنایع دستی در دانشگاه های ایران مشغول بود، مدرک دکترای خود را در رشته تاریخ هنر از دانشگاه های فرانسه و بلژیک اخذ کرد. سال ها استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا(س) بود . وی در سال ۱۳۹۲ براثر عارضه قلبی درگذشت.

غلامعلی حاتم تحصیلکرده رشته باستان شناسی و دکترای تاریخ هنر دارای تالیفاتی چون  معماری اسلامی ایران دوره سلجوقیان و آشنایی با هنر است.

مهدی حسینی فارغ التحصیل انستیتو هنر از دانشگاه های شیکاگو وپرات کشور آمریکا و از نقاشان صاحب سبک و نوگرای ایران است.

گفتنی است دکتر غلامعلی حاتم و دکتر مهدی حسینی هر دو استاد تمام بازنشسته دانشگاه هنر تهران هستند.

محمدحسین حلیمی استاد رشته گرافیک است که کتاب اصول ومبانی هنرهای تجسمی وی در دوره ۱۲ کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به عنوان کتاب سال برگزیده شد.

محمدخزایی تحصیلکرده رشته گرافیک از دانشگاه تهران و تربیت مدرس ودکترای ارتباط تصویری هنراسلامی از دانشگاه بیرمنگام انگلستان پژوهشگر ومدرس رشته گرافیک در دانشگاه های هنر کشور است .

غلامرضا اسلامی نیز پژوهشگر ومدرس رشته معماری که تاکنون صدها مقاله و فصلنامه نظیر( بایسته های مسجد از دیدگاه اسلامی، بازشناسی اصل افق گرایی درمعماری اسلامی ، کیفیت محیط مسکونی معاصرو ...) به قلم وی به رشته تحریردرآمده است .

این ویژه برنامه با همکاری و مشارکت معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، فرهنگ سرای ارسباران، ستاد چهره های ماندگار، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس ، دانشگاه هنر و معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۳ و با حضور چهره هایی نظیر دکترعلی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و دکتر احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران  برگزار شد.