حضور دکتر فرهادی و دکتر مسجدجامعی در دانشگاه هنر

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۳۰۰ رویدادها

روز پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه دانشگاه هنر میزبان دکتر فرهادی شهردار منطقه ی ۶ تهران بزرگ و دکتر مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران بود. دراین دیدار که از یک ماه قبل بنا به دعوت رییس دانشگاه هنرانجام شده بود مدعوین به بازدید از محوطه ی باغ ملی و گالری دانشگاه هنر پرداختند. در این بازدید، دکتر مسجد جامعی پیشنهاد دادند که نورپردازی گالری دانشگاه را به عهده بگیرند تا یادگاری برای دانشگاه باشد. در ادامه ی این حضور که در دفتر رییس دانشگاه برگزار شد مواردی از جمله ارتقاء ارزش افزوده ی ساختمان سر کوی بالاور و تغییر کاربری آن به تجاری، بدون اخذ هیچ عوارضی از سوی شهرداری منطقه ی ۶ تهران، مطرح شد. بازدید مدعوین و مسولین دانشگاه از کوی بالاور و توضیح در مورد برنامه های آتی دانشگاه هنر برای تبدیل این معبر به کوی هنر، نصب تلویزیون شهری روی ضلع غربی ساختمان معاونت فرهنگی در کوی بالاور از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار بود. شایان ذکر است امروز دوم خرداد دستور اجرا و عملیاتی کردن تفاهم های صورت گرفته از سوی دکتر فرهادی شهردار منطقه ی ۶ صادر و در اختیار رییس دانشگاه هنر قرار گرفت.