حضور بین المللی فارغ التحصیل دانشگاه هنر در «سی‌وهشتمین جشنواره ی جهانی فیلم فجر»

۰۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۳۰۶ رویدادها

به گزارش روابط عمومی، مستند سینمایی «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان فارغ التحصیل دانشگاه هنر در بخش «مستند زیر ذره بین» سی و هشتمین جشنواره ی جهانی فیلم فجر به نمایش در می‌آید.

«ایساتیس» روایتی ۷۵ دقیقه‌ای از دست‌های مردمانی است که از خاک کیمیا ساختند و از نیستی به هستی رسیدند. داستانی کهن از منزلت حقیقی آب؛ از اندیشه‌های نو در رانش آب. داستان پرفراز و نشیب شهری که قرن‌هاست چون عقیق بر دل خاک خشک و خالی کویر می‌درخشد. داستان گفت‌وگوی مهربان ادیان و عطر ایمان و سفری به درازای هزاران سال در دل کویر این سرزمین کهن، روایتی که راویانش آب، باد، آتش و خاکند.

علیرضا دهقان دارای مدرک کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه هنر و مدرس دانشگاه، فعالیت فیلمسازی  خود را از سال ۱۳۸۱ در انجمن سینمای جوانان ایران آغاز کرد و تا به امروز ساخت ۱۷ فیلم کوتاه و مستند را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد که جوایز متعددی را از جشنواره‌های ملی و بین‌المللی برای فیلم‌های «اوسیا»، «بی‌گدار»، «التیام»، «آرامش در سنگ»، «روز بیست و هفتم»، «نخل درخت زندگی» و … کسب کرده است.

سی‌وهشتمین جشنواره ی جهانی فیلم فجر، از ۵ الی ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ در تهران برگزار میشود.

آدرس سایت سی و هشتمین جشنواره ی جهانی فیلم فجر

جدول نمایش فیلم ها