کتاب "تکنیک های دیوارنگاری" دکتر رضا خدادادی رونمایی شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۸:۵۴ کد : ۴۳۴ رویدادها
کتاب "تکنیک های دیوارنگاری" دکتر رضا خدادادی رونمایی شد

سازمان زیباسازی شهر تهران آیین رونمایی کتاب "تکنیک های دیوارنگاری" و ۸ جلد ضوابط دیوارنگاری شهری تألیف دکتر رضا خدادادی عضو هیأت علمی دانشگاه هنر را برگزار کرد. در این مراسم که در روز سه شنبه ۱۴ اردیبهشت با حضور اساتید دانشگاههای مختلف، پژوهشگران و مدیران سازمان زیباسازی در سالن کنفرانس سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار شد.

اساتیدی چون دکتر همایون سلیمی، بیژن اربابی، دکتر جمال عربزاده، جواد نوبهار(اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر)، دکتر مرتضایی(عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت)، مهرداد قهرمانی، سعید روانبخش و ... حضور داشتند. همچنین آقایان دکتر ایرج اسکندری، دکتر بهنام کامرانی، دکتر حمید بختیاری فرد(اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر)، دکتر کفشچیان مقدم(عضو هیأت علمی دانشگاه تهران)، کاظم چلیپا(عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد) و آقای میر منگره مدیر اداره نقاشی دیواری سازمان زیباسازی سخنرانی کردند.