برگزاری نمایشگاه محصولات گروه فناور مرکز رشد در خانه فرهنگ رومنس

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۴۳۹۲ رویدادها

نخستین رویداد کانسپت استور کوچ با مجموعه آثار و محصولات هنری و نوآورانه "گروه فناور کِلِیkeley handmade " از گروههای مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه هنر در خانه فرهنگ رومنس برگزار شد.

آثار به نمایش درآمده در این رویداد، شامل آخرین تولیدات و نمونه های اولیه ساخته شده با متریال کارتن می باشد. محصولات این گروه فناور مشتمل بر انواع لوسترهای زینتی، تابلو های دیواری، گلدان های تزئینی، مبلمان، فرم ها و حجم های دکوراتیو و ... است.

گفتنی است آثار تولید شده توسط این تیم به لحاظ طراحی و متریال، نمونه و مشابه داخلی و خارجی ندارد و طراحی و تولید آن حاصل ابتکار و ذوق دانشجویان فناور دانشگاه هنر است.

نمایشگاه آثار این گروه فناور از ۱۳ تا ۱۵ مرداد در خانه فرهنگ رومنس برگزار شد و همچنین کارگاه و نمایشگاه دایمی این گروه در محل استقرار ایشان واقع در خیابان انقلاب، کوچه بالاور، پلاک ۴، ساختمان مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه هنر برقرار است.