مراسم گرامیداشت جانبازان دانشگاه هنر برگزار شد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۱ کد : ۴۴۹ رویدادها
مراسم گرامیداشت جانبازان دانشگاه هنر برگزار شد

در آستانه ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز، مراسم گرامیداشت کارکنان و اعضای هیأت علمی جانباز دانشگاه هنر با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این مراسم که عصر روز سه شنبه ۹۵/۲/۲۱  در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، دکتر اکرمی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، وجود جانبازان را مایه برکت و افتخار و ضمانت جامعه و نظام اسلامی برشمرد و گفت: شما از خود، گذشته اید و به درجه بالایی از انسانیت و وجود دست یافته اید. امیدوارم که فرهنگ ایثار که در شما بازتاب دارد به نسل های پس از شما نیز انتقال یابد و همواره در زندگی و کار، با رفتار و گفتار و اخلاق خود، تأثیرگذار و پاینده باشید.

در ادامه پیشنهادهایی از سوی جانبازان درخصوص فعالیت های فرهنگی بر پایه ارزشهای انسانی و فرهنگ ایثار از جمله بازدید از موزه صلح  مطرح و مقرر شد امور ایثارگران پی گیر اجرای آن باشد.

در پایان با تقدیم لوح تقدیر و هدایایی از جانبازان عزیز قدردانی شد.