پانزدهمین دوره جشنواره ملی پایان نامه های قرآنی دانشجویان سراسر کشور

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۶ کد : ۴۶۰ رویدادها
پانزدهمین دوره جشنواره ملی پایان نامه های قرآنی دانشجویان سراسر کشور

پانزدهمین دوره جشنواره ملی پایان نامه های قرآنی دانشجویان سراسر کشور همزمان با ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و انقلابی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از برگزاری پانزدهمین دوره جشنواره ملی پایان نامه های قرآنی دانشجویان سراسر کشور همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

جشنواره پایان نامه‌های قرآنی هر ساله به منظور گسترش فرهنگ حیات بخش قرآن کریم و ارج نهادن به تلاش های علمی و پژوهشی دانشجویان در حوزه های مختلف علوم و فرهنگ قرآنی توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می شود. دانشجویان تا تاریخ ۱۷ خرداد ماه سال جاری فرصت دارند تا پایان نامه‌های خود را به دبیر خانه این جشنواره در اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و انقلابی ارسال نمایند.

لازم به ذکر است آثار ارسالی باید در سال ۱۳۹۴ و در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا دفاع شده باشد.

روش ارسال آثار:

به روش الکترونیکی به آدرس: quranmsrt.ir@gmail.com

ارسال اصل پایان نامه به آدرس: آدرس: تهران. شهرک قدس. میدان صنعت. خ خوردین. خ هرمزان. نبش خ پیروزان جنوبی. ساختمان وزارت علوم. ط ۵. اطاق ۵۰۷ اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و انقلابی

تلفن: ۸۲۲۳۳۲۵۱ -۰۲۱ سرکار خانم نعمتی