هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی

۰۹ تیر ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۳ کد : ۴۷ رویدادها
هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی
درباره تاریخچه این جشنواره بیشتر بدانید...

در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، حمایت از عالمان و فرهیختگان عرصه علم و فناوری، تقویت روح بررسی، ابتکار در تمام زمینه های مختلف علمی، فنی، فرهنگی و معارف اسلامی از طریق قدردانی و ارج نهادن بر مقام والای پژوهشگران مورد توجه قرار گرفته است. در راستای تحقق اهداف مذکور، اساسنامه سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در سال ۱۳۵۹ شمسی در شورای انقلاب اسلامی به تصویب رسید. بدین ترتیب، کشف، جذب و پرورش استعدادها در زمینه‌های مختلف علمی و صنعتی، حمایت و پشتیبانی از مخترعان، مبتکران و پژوهشگران داخلی، استفاده از استعدادهای بالقوه کشور و انتقال تجربه های علمی و فنی سایر کشورها به داخل کشور به عنوان یکی از مهمترین مأموریت ها و محورهای اصلی فعالیت‌های حمایتی این سازمان مورد تجربه قرار گرفته است. بخش هایی از فرآیند حمایت از جامعه علمی و فرهیختگان کشور در سیمای برگزاری "جشنواره جوان خوارزمی" تجلی پیدا کرده است که سابقه اولین دوره آن به سال ۱۳۷۸ شمسی برمی‌گردد.
جشنواره جوان خوارزمی خاستگاه و رهیافت سنجیده ای برای ارزش گذاری و اهمیت بخشیدن به تلاش جوانان کشور است.

تاریخچه جشنواره
_ دوره اول جشنواره جوان خوارزمی (سال ۱۳۷۸) _ با شرکت طرح‌های دانش‌آموزی، دانش پژوهان و فناوران
                برگزار کننده : سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران

_ دوره دوم تا ششم جشنواره جوان خوارزمی (سال ۱۳۸۳-۱۳۷۹)