پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت استاد نادر طالب زاده

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۲ کد : ۴۸۰۸ رویدادها

«الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»

درگذشت استاد نادر طالب زاده، هنرمند انقلابی و مستند ساز دفاع مقدس، ضایعه ای گران و جبران ناپذیر است. استاد طالب زاده از چهره های مطرح جبهه فرهنگی و جهانی انقلاب اسلامی بود که لحظه ای از تلاش و دفاع از اصول ارزش های انقلاب و جمهوری اسلامی فروگذار نکرد. از اقدام های استاد طالب زاده می توان به  برگزاری همایش های افق نو با هدف شناسایی اندیشمندان غیر ایرانی و غیر مسلمان ضد آمریکایی و ضدصهیونیستی و شکل گیری جبهه جهانی نخبگان عدالت خواه اشاره کرد.

اینجانب ضمن ابراز تاسف و تاثر، این ضایعه را خدمت خانواده ی ایشان و جامعه ی انقلابی و هنری کشور تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان صبر و شکیبایی و برای آن عزیز، غفران واسعه الهی و همنشینی با یاران شهیدش را مسئلت می نمایم.

محمدرضا حسنایی

رییس دانشگاه هنر