افتتاحیه نمایشگاه عکس « عودلاجان حرفی از هزاران » یکشنبه شانزدهم خرداد برگزار می شود

۱۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۰:۳۰ کد : ۴۸۸ اخبار
افتتاحیه نمایشگاه عکس « عودلاجان حرفی از هزاران » یکشنبه شانزدهم خرداد  برگزار  می شود

دانشگاه هنر از عودلاجان حکایت خواهد کرد...
شانزده الی بیست و چهار خرداد نمایشگاه عکسی تحت عنوان"عودلاجان حرفی از هزاران"برگزار خواهد شد . این نمایشگاه عکس که به بهانه ثبت خانه تاریخی فرج الله خان و با تلاش انجمن علمی معماری برگزار می شود، بازخوانی فعالیت های خودجوش دانشجویی است که در طی پنج سال گذشته به همت دانشجویان دانشگاه علم و صنعت، تفرش و هنر به مستند سازی بناهای تاریخی و فراموش شده تهران در محله عودلاجان پرداخته است.

در همایشی که روز افتتاحیه نمایشگاه با حضور دکتر مهدی حجت، مهندس محمد بهشتی و دکتر غلامرضا اکرمی برگزار خواهد شد به این مساله پرداخته می شود که دانشجو، دانشگاه و سازمان های مربوط هر یک چه نقشی در حفظ و باززنده سازی این میراث بر عهده  دارند.

نشانی: خیابان حافظ، خیابان سرهنگ سخایی، دانشگاه هنر، پردیس باغ ملی

زمان : یکشنبه ۱۶ خرداد ۹۵ ، ساعت ۱۸:۳۰