معرفی مرکز بهداشت و درمان دانشگاه هنر بعنوان مرکز فعال کشوری در سال ۹۹

۱۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۹۱۷ رویدادها

دهمین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور روزهای شنبه و یکشنبه 4 و 5 تیرماه سال 1401 به میزبانی دانشگاه ارومیه با هماهنگی دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برگزار گردید. در این نشست که با حضور دکتر ارژنگ معاون محترم امور دانشجویان داخل، سازمان امور دانشجویان، دکتر نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان به همراه مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد. مرکز بهداشت،درمان و مشاوره دانشگاه هنر در امور مربوط به بهداشت و درمان برای اولین بار بعنوان مرکز بهداشت و درمان فعال کشوری در ارزیابی سال 1399 انتخاب شد.

لازم به ذکر است در سالهای گذشته مرکز مشاوره این دانشگاه کسب رتبه های برتر و فعال را در چند دوره پیاپی به خود اختصاص داده است.

کسب این موفقیت را به خانواده ی بزرگ دانشگاه هنر تبریک می گوییم.