پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها برگزار شد

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۹۷۵ رویدادها

به گزارش روابط عمومی، روز پنج شنبه ۳ شهریور ماه ۱۴۰۱، آیین افتتاحیه پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری و رییس سازمان امور دانشجویان و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه شهرکرد و استان چهارمحال و بختیاری در سالن ورزشی شهدای دانش آموز شهرکرد برگزار شد.

گفتنی است؛ در این المپیاد ۹۵ دانشگاه از سراسر کشور با ۱۱۰۰ نفر دانشجوی ورزشکار شرکت کردند که در رشته‌های طناب زنی، آمادگی جسمانی، فیرزبی، شطرنج، دوچرخه سواری، دارت و هندپلو  با هم به رقابت پرداختند.

تیمهای اعزامی پسران دانشگاه هنر در رشته ی آمادگی جسمانی: آقای امین شیرزاد دانشجوی برنامه ریزی شهر.تیم هندپلو: آقایان محمدحسین جمشیدی دانشجوی رشته سینما، محمدیاسین حاتمی دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی، پارسا شاکر دانشجوی رشته طراحی صنعتی، علیرضا فتاحی دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی، سیدجاد رضایی نژاد دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی.تیم فریزبی: آقایان محمدمهدی بیات دانشجوی رشته بازیگری، ابوالفضل نجارزاده دانشجوی رشته نمایش عروسکی، حسین قاسمی هنر دانشجوی رشته نمایش عروسکی، به سرپرستی آقای عادل افرنجه از 2 شهریور لغایت 5 شهریور در این مسابقات شرکت داشتند که تیم فریزبی پسران موفق به کسب رتبه ششم شدند، شایان ذکر است که تیم دانشگاه هنر با پشت سر گذاشتن رقبایی همچون دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه خوارزمی و علامه طباطبایی به این رتبه دست یافتند.