حضور دانشجویان دانشگاه هنر در سومین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر

۰۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۵ کد : ۴۹۷۶ رویدادها

سومین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر با بازگشایی دانشگاه‌ها پس از دو سال وقفه به دلیل بیماری کووید 19 در شهر اصفهان برگزار شد.

این رویداد با شکوه  ورزشی و فرهنگی با حضور 900 نفر از دانشجویان، مربیان و سرپرستان دانشگاه های سراسر کشور در دو بخش دختران و پسران از 29 مرداد ماه 1401 تا 6 شهریور ماه 1401 به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان در بخش پسران و دانشگاه اصفهان در بخش دختران برگزار شد.

رئیس تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان در سخنانی توانمندی دانشجویان شاهد و ایثارگر را بالا ارزیابی کرده و برخی از رشته ها را با المپیاد دانشجویان سراسر کشور مقایسه نمود.

دانشگاه هنر نیز در بخش دو و میدانی پسران و تنیس روی میز دختران در این رویداد فرهنگی ورزشی شرکت نمود که با توجه به آسیب دیدگی محمد حسین دماوندی دونده دو 100 متر خود از مدال بازماند.

دانشگاه هنر ضمن تقدیر از دانشجویان خانم زهرا ساکی و محمد حسین دماوندی به دلیل پرچم داری و شرکت در این رویداد امیدوار است دانشجویان شاهد و ایثارگر در دوره‌های بعدی با کسب مدال برای دانشگاه افتخار آفرین باشند.