امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه هنر و بانک تجارت

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۸ کد : ۵۰۸۶ رویدادها

دانشگاه هنر و بانک تجارت با هدف ارتقا و گسترش سطح همکاری های متقابل، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسنایی رییس دانشگاه در این نشست، ضمن ابراز رضایت از عملکرد بانک تجارت به عنوان بانکی پیشرو در تعامل و همکاری با دانشگاه ها در طی دو دهه گذشته اظهار امیدواری کردندکه با انعقاد تفاهم نامه و بهره گیری از همه ظرفیت های پیش بینی شده در آن به ویژه حمایت از دانشجویان و پروژه های دانش بنیان، این همکاری و تجربه موفق بیش از پیش ادامه یابد.

دکتر اخلافی مدیرعامل بانک تجارت نیز با تشریح اهمیت دانشگاه در تربیت دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور گفت: همکاری با جامعه دانشگاهی از دیرباز به عنوان یکی از بازارهای هدف مهم و استراتژیک بانک تجارت بوده و اعتقاد داریم هر تلاشی برای کمک به توسعه دانشگاه ها و ارتقا فعالیت های جامعه دانشگاهی کمک به بهبود شرایط موجود و آینده کشور است. بر همین اساس بانک تجارت حمایت از جامعه دانشگاهی را مسئولیت اجتماعی خود می داند.

در این نشست که هیئت بلند پایه ای از مسئولان بانک تجارت نیز حضور داشتند، پس از امضای تفاهم نامه، مهمانان از محوطه تاریخی پردیس باغ ملی بازدید کردند.