فرمانده بسیج خواهران دانشگاه هنر منصوب شد

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۵۰۹۸ رویدادها

طی حکمی از سوی سرهنگ پاسدار وحید تیموری مسئول بسیج ادارات تهران بزرگ، کارشناس مسئول امور فرهنگی دانشگاه هنر به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج خواهران دانشگاه منصوب کرد.

آیین معارفه پروانه کولیوند، کارشناس مسئول امور فرهنگی دانشگاه هنر به عنوان فرمانده جدید بسیج خواهران دانشگاه روز چهارشنبه ۹ آذر ماه با حضور دکتر نصیرزاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، دکتر حسنایی رییس دانشگاه و دکتر رضائی مسئول بسیج خواهران مرکز برگزار شد.

در این مراسم حکم انتصاب خانم کولیوند که از جانب سرهنگ پاسدار وحید تیموری مسئول بسیج ادارات تهران بزرگ صادر شده بود، توسط رییس دانشگاه به وی ابلاغ شد. دکتر حسنایی ضمن تبریک به ایشان آرزوی توفیق الهی در انجام وظایف محوله را داشتند.