سلسله نشست های خوانش متون کهن پارسی" کلیله و دمنه"

۰۶ تیر ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۴ کد : ۵۱۹ رویدادها
سلسله نشست های خوانش متون کهن پارسی" کلیله و دمنه"

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می کند:

خوانش متون کهن پارسی؛

کلیله و دمنه

از سال گذشته سلسله نشست هایی در باب خوانش متون کهن پارسی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر در پردیس های دانشگاه برگزار شد. در این جلسات خوانش کتاب های ارزشمند منطق الطیر، مثنوی معنوی، شاهنامه و سفرنامه ی ناصر خسرو توسط استادان مجرب به صورت مستمر صورت پذیرفت. شایان ذکر است که خوانش کتاب های منطق الطیر و سفرنامه ناصرخسرو به پایان رسیده و ادامه خوانش متون کتاب های مثنوی و شاهنامه به مهرماه سال جاری و آغاز سال تحصیلی ۹۶-۹۵ موکول شد. همچنین به عنوان جایگزین کتاب های خوانش شده، کتاب های جدیدی در سال جدید تحصیلی معرفی خواهند شد.

در ادامه این رویداد فرهنگی و استفاده از فرصت فصل تابستان، برگزاری نشست های خوانش کتاب کلیله و دمنه؛ انشای ابوالمعالی نصرالله منشی با تدریس دکتر سید محسن هاشمی از روز شنبه پنجم تیرماه ۹۵ آغاز شد.

جهت آگاهی علاقمندان؛ این نشست ها روزهای شنبه از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ ، در ساختمان این معاونت واقع در خیابان انقلاب اسلامی، چهارراه ولی عصر (عج)، روبروی پارک دانشجو، ابتدای کوچه شهید بالاور، کاشی چهارم برگزار می شود.

همچنین به اطلاع می رساند شرکت در نشست ها برای عموم آزاد است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره های ۶۶۴۹۸۱۹۸ و ۶۶۱۷۶۵۱۳  تماس حاصل فرمایند.